tiistai 11. elokuuta 2015

MIKSI KOTIKOMMUUNI?

MIKSI KOTIKOMMUUNI?
KotiKommuuni tarjoaa asumismahdollisuuksia keskuudessamme ilmenevään tarpeeseen.

Suotuisat olosuhteet:
1. Löytää tilaa oman polun tunnistamiseen ja tutkimiseen; mikä on minun unelmatyöni tai tehtäväni ja millaisen elämäntavan haluan itselleni rakentaa, miten haluan sydämestäni elää.
Tämä ilmenee KotiKommuunissa hyväksyntänä niin sanotulle joutenololle, pohdiskelulle tai työttömänä ololle sekä ilmapiirinä, jossa ei ole painetta hakeutua työhön vain työnteon vuoksi. Kuitenkin oman talouden hallinta on yksilöllä olemassa.

2. Kehittää ja kasvattaa omaa taloudenhallintaa sekä vaurastumisen taitoja kaikilla osa-alueilla elämässä.
Tämä ilmenee KotiKommuunissa tarjolla olevana kirjallisuutena ja tarjottuina kurssi- ja kouluttautumismahdollisuuksina.

3. Suotuisa ilmapiiri löytää lisää kiitollisuutta.
Tämä ilmenee KotiKommuunin yhteisissä tiloissa olevina kuvina ja teksteinä, jotka vahvistavat kiitollisuutta.

4. Itsetutkiskelulle, meditoimiselle ja joogaamiselle
Tämä ilmenee KotiKommuunissa niin että annetaan tilaa ja rauhaa näihin tarpeisiin sekä tilat rakennetaan ja järjestellään näitä tarpeita tyydyttäviksi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjolla on kirjallisuutta sekä kurssi- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

5. Realistisen positiivisen ajattelun kehittämiselle ja omista ajatuksista tietoiseksi tulemiselle.
Tämä ilmenee KotiKommuunissa  tarjolla olevana kirjallisuutena sekä yhteisissä tiloissa olevina vahvistavina kuvina ja teksteinä.

6. Vahvistaa ja ylläpitää oman kehon terveyttä.
Tämä ilmenee KotiKommuunissa niin että käytössä on mahdollisimman puhtaat ja myrkyttömät terveyttä ylläpitävät tuotteet ja hyödykkeet sekä vahvistuksia kehon terveeseen liikuttamiseen (kuvat ja tekstit).

7. Ravita itseään terveyttä ylläpitävällä, ihmislajille tarkoitetulla ravinnolla (luomu, myrkytön, lisäaineeton, proessoimaton, mahdollisimman alkuperäiset raaka-aineet).
Tämä ilmenee KotiKommuunissa yhteisenä haluna kasvattaa itse sekä hankkia tällaista ravintoa kussakin hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla. Sekä kehittää ja jakaa tätä tietotaitoa omaksi ja toisten korkeimmaksi parhaaksi.

8. Touhuta yhdessä, kokea yhteyttä toisiin
Tämä ilmenee KotiKommuunissa yhteisenä keskusteluna haluista ja toiveista toteuttaa yhteisiä aktiviteetteja, hiljaisia hetkiä/aikoja, retkiä, juhlia sekä muuta toivottua yhteistä toimintaa.

9. Toteuttaa luovuutta, itseilmaisunmuotoa mitä se kullekin on. Esim. puutarhan hoito, kokkaaminen, ilmaisu teatterin keinoin, käsityöt, musiikki tai jokin muu mikä koetaan luovana tekemisenä.
Tämä ilmenee KotiKommuunissa niin että tilat ja tarvikkeet pyritään mahdollisuuksien mukaan kehittämään/rakentamaan näitä tarpeita tyydyttäviksi, esim. askarteluun tilat ja tarvikkeet, puutarhan hoitoon välineet yms.

Nämä kohdat kehittyvät ja päivittyvät ajan mukaan.

Jäsennelty Rakkaudesta ihmislajin terveyteen ja onnelliseen elämään

Eija/ KotiKommuunitEi kommentteja:

Lähetä kommentti