tiistai 1. marraskuuta 2011

Päätöksiä, päätöksiä, päätöksiä..

Tämän projektin aikana olen tehnyt varmaan enemmän päätöksiä kuin elämässäni tähän mennessä yhteensä. Päätöset ovat olleet kaikkea pienen, vain sitä tai seuravaa päivää koskevia, ja suurien, loppuelämää koskettavien, väliltä. Suuria on ollut paljon, mutta pieniä ja siltä ja väliltä on ollut vielä enemmän. Niinhän sitä sanotaan, että päätökset vievät eteen päin elämässä ja niin ne todella tekevät. Toisaalta taas päätöksen tekeminen ja niistä vastuun kantaminen ovat haastavimpia asioita elämässä. 

Kävin eilen päiväseltään työmaalla tekemässä päätöksi. Tällä kertaa päätökset koskivat seinien pintojen materiaaleja, muutamia rakennusteknisiä asioita ja valaistusta. Kuitenkin aina kun työmaalle menee, haastavinta on hillitä hermonsa ja olla puuttumatta vielä sellaisiin seikkoihin joihin puutuminen ei vielä tässä vaiheessa kannata. Se olisi turhaa energian tuhlausta. Hillitsin hermoni ja intoni hienosti ja selviydyin illaksi takaisin kotiin.

Yleistä menoa vaivaa vain tällainen tuskainen flunssa, joka ilmeisesti riivaa vähän kaikkia. Olipa mikä oli, minä en tästä pitkään aio kärsiä, hellin elimistöä ja lepään, niin kroppa saa hoitaa hommansa ja nujertaa epätoivotut möröt kehostani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti