sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Mä naulaan ja naputan...

30. toukokuuta 2011

Remonttia tehty nyt suunnilleen 2 viikkoa ja paljon on edistytty. :) Talon aluset on kaiveltu ja saunan vanhat lattiat ja sen alla olevaa maata kannettu ulos tonnitolkulla.  Piha näyttää siltä kuin olis pommi räjähtäny. Vaan on jo jotain uuttakin: paskahuussi on ilmestynyt pihan laitaan. Oli uskomattoman tuskainen huussipystytys, siihen tuhrautui useampia tunteja. Sopii toivoa ettei enteile käyttäjilleen yhtä tuskallisia hetkiä. Toki alku aina hankalaa, niinhän se on ja kyllähän sitä lopulta juhlittiin paskahuussin harjakaisia!

Maisema on muuttunut positiiviseen suuntaan siinäkin mielessä että halkoja hävinnyt näkyvistä niille varattuun" uuteen" liiteriin eli navettaan. Yksi päivä sitä pestiin painepesurilla ennen kuin arvon polttopuita alettiin sinne siirtää. Ja siirtämistä riittää, laskin että polttopuiksi tulevia pöllejä ja halkoja on viidessä eri paikassa pitkin pihamaita.

Tällä viikolla Jäte-Eki pääsee tositoimiin kun Ekokemiltä tullaan hakemaan jäteöljyt ja ne pitäisi siirtää hakemista varten yhteen paikkaan.. Huh... Toivottavasti en kaatele niitä pitkin pihamaita...

Ja kiitos vielä kaikille viime lauantain talkoisiin osallistuneille!
Huussin katto, ammattitaidolla asennettu 8)

No onko se nyt vinossa!? Kuvaaja on vinossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti